Așa mama, așa fiică! Fetiță Andreei Berecleanu a devenit o domnișoară de o frumusețe rară, cu veleități de manechin /FOTO GALERIE

0
36

Fetița de odinioară a Andreei Berecleanu a devenit o domnișoară de o frumusețe rară. Vremurile când apărea în pictoriale, în brațele mamei sale s-au dus. Eva are 19 ani, trăiește și studiază la Londra și cochetează cu modelingul.

Cei ce o consideră pe Andreea Bereceanu (46 ani) una dintre cele mai frumoase prezențe pe micul ecran, încă nu au văzut-o pe fiica prezentatoarei de televiziune. Eva, fiica Andreei și a fostul protevist Andrei Zaharescu studiază de doi ani la o prestigioasă facultate londoneză și moștenește, după cum clar se vede, trăsăturile și frumusețea mamei sale. Eva este conștientă de atuurile sale forme aproape perfete, și se promovează intens pe Instagram.

Cum se descurcă Dan Capatos cu banii: ”Trăiesc din salariu. Nu știu să fac altceva!”

Eva, fetiță Andreei Berecleanu a devenit o domnișoară cu veleități de manechin

“Am luat o decizie foarte rapidă. Am hotărât împreună, de comun acord, în clasa a şasea am mutat-o pe Eva din sistemul de stat în sistemul privat. În ultimii doi ani de liceu am hotărât că este mai bine ca ea să fie îndrumată de către profesorii din Marea Britanie. Ultimii doi ani de liceu o să îi facă acolo pentru că oricum acolo va urma universitatea. Vorbeşte foarte bine limba engleză. Eva are 17 ani. Este foarte responsabilă, este matură. Sper că Londra să o ajute să descopere altfel de lumi, altfel de oameni”, spunea Andreea Berecleanu, actualmentă știristă la Digi 24.

Alex Velea nu vrea să mai audă de Măruță. ”Să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală. Tu ți-ai fracturat-o în mai multe locuri”