Firea vrea să știe unde se duc banii: Se repetă permanent că nu sunt resurse financiare

0
4
Firea vrea să știe unde se duc banii: Se repetă permanent că nu sunt resurse financiare

Discuțiile de luni, din Parlament, care au vizat bugetul pe 2021, s-au lăsat cu acuzații grave, lansate atât de reprezentanții puterii cât și de liderii partidelor din opoziție, de la tribună Camerei Deputaților.

Într-o intervenție la Antena 3, senatoarea PSD Gabriela Firea a vorbit despre amendamentele la buget și miza coaliției de guvernare.

“Eu am citit bugetul și dacă nu l-aș fi citit mare lucru nu am fi putut să înțelegem din explicațiile premirului pentru că realmente nu a fost o prezentare a buegtului de către prim-ministru.” a spus Gabriela Firea, luni seara, într-o intervenție video, direct din Parlament.

“Practic a citit o declarație politică, plină de injurii, de jigniri, de referiri la greaua moștenire. Ca și cum PNL nu a fost la guvernare de un an și jumătate, și nu a fost ani de-a rândul în ultimii 30 de ani post-revoluționari, la guvernare în diferite formule politice.

Din acest lucru, cei care erau în sala, de asemenea și românii care priveau la televizor sau ascultat la radio, nu au putut înțelege nimic. Care este miza, filosofia, strategia guvernului în perioada următoare.

Noi am prezentat amendamentele: sunt concrete și nu reprezintă declarații politicianiste. Și cred că aceste amendamente sunt necesare românilor și nu ar adânci deficitul bugetar.

Nu sunt bani pentru alocații, pentru pensii, pentru spitale, așa ni s-a spus.

Avem colegi care au prezentat amendamente pentru spitale din România. Până să ies eu din sala, toate au căzut. Este incredibil cum parlamentarii votează împotriva sistemului de sănătate, nepunând altcea în loc. Se repetă permanent că nu sunt resurse financiare, dar unde se duc acești bani?”