Florin Călinescu are afaceri de milioane iar fiul său este băcan, în Brașov! El este Petru, unicul moștenitor al marelui actor /EXCLUSIV

0
59

El este Petru Călinescu, patronul unei mici băcănii din Brașov. Cei ce calcă pragul magazinului de cartier nu au habar că vânzătorul de fructe, carne și vin este chiar unicul moștenitor al cunoscutului Florin Călinescu.

Deși ar fi putut avea o viață confortabilă și ușoară, Petru a ales o altă cale departe de activitatea și afacerile de milioane de euro ale tatălui său, popularul actor și anteprenor.

Băiatul lui Călinescu, care când să jos șorțul de băcan îmbracă smokingul și cântă jazz/swing la evenimente de mare ștaif (New Vegas Show, proiectul său muzical, este unic și original pe la noi), a preferat o viață simplă, la poalele muntelui, alături de fiul și soția sa. S-a mutat departe de Bucureștiul unde tatăl său deține restaurante, a avut o firmă de producție video, chiar o fabrică de echipament militar și contracte bănoase cu MAPN-ul. Conform datelor din presă, între 2001 – 2008, firma la care era acționar principal i-ar fi adus încasări de 30 de milioane de euro.

 

Anda Adam, sexy-șefa de șantier din Tunari! Cu pieptul înainte în construcțiile de case

El este Petru Călinescu, patron de băcănie.  Cântărețul și fiul lui Florin Călinescu a ales să ducă o viață simplă, la Brașov

Potrivit unei declarații de avere pe care a depus-o pe vremea când era director al Teatrului Mic, Florin Călinescu deține terenuri în Brașov și Argeș, două apartamente în București, unul în Timișoara, dar și o casă de vacanță în Poiana Brașov.

Petru, care a studiat muzica la Liverpool Institute for Performing Arts sub îndrumarea marelui muzician britanic Sir Paul McCartney, este preocupat de mica sa afacere specializată în vânzarea de produse ecologice natural, artizanale, cafre respect sezonalitatea.

”Magazinul înseamnă dorința noastră de a-ți aduce mai aproape surse proaspete, sănătoase și sigure de hrană și îngrijire. În căutarea noastră, am descoperit povești despre munca și dedicația oamenilor ce stau în spatele produselor. Toate au un lucru în comun, și anume, că lucrurile cu adevărat sănătoase sunt cele care își păstrează puritatea și autenticitatea. Toate acestea dorim să le împărtășim cu tine. Te așteptăm cu mult drag pe la noi! Simona și Petru Călinescu!”

Cosmin Olăroiu a dat 20 de milioane de euro să fie vecin cu Gică Hagi