Florin Cîțu anunță măsuri drastice pentru operatorii economici: Li se va suspenda activitatea

Întrucât s-a constatat că foarte multe companii nu respectă normele în vigoare, s-a făcut propunerea ca acolo unde vor fi identificate astfel de situații să le fie suspendată activitatea.

 

 

Dactilografa PSD care a ajuns cel mai bine plătit bugetar din România. Câștigă mai mult decât premierul Franței

 

 

„În hotărârea Comitetului pentru situații de urgență a apărut o propunere pentru elaborarea pentru operatorii economici care nu respectă normele de combatere a pandemiei. Din păcate, chiar dacă unele restricții au rămas în vigoare, sunt foarte mulți care nu respectă restricțiile. Am modificat: li se va suspenda activitatea pe o perioadă determinată. Acele amenzi nu sunt suficiente, nu au niciun efect”, a spus premierul.

 

 

DNA a descins la Apele Române, după scandalul cu chelnerița angajată în instituție

 

 

Cîțu a vorbit și despre alte proiecte dezbătute în ședința de Guvern de miercuri.

 

„Un proiect așteptat de economia privată: proiect aprobat de opoziția de atunci, abogat acum, care suspenda dreptul companiilor din România, cele unde statul este acționar majoritar, să acceseze fonduri. Am abrogat această lege 173/2020. Este un mesaj clar pentru investitor că acest guvern este unul care susține investițiile. Tot astăzi a fost aprobată o hotărâre din partea Ministerului Muncii, hotărârea de guvern pentru acordarea de ajutoare victimelor de la Institutul Matei Balș. Am aprobat 5.000 de lei pentru fiecare victimă afectată, suma maximă fiind un milion de lei”, a declarat Florin Cîțu, după ședința de Guvern.

 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed