Fosta vedetă a Pro TV, Wilmark caută finanțare la ”Imperiul Leilor”. Pandemia i-a pus pe butuci academia de dans

0
5
Fosta vedetă a Pro TV, Wilmark caută finanțare la ”Imperiul Leilor”. Pandemia i-a pus pe butuci academia de dans

Veteran al eterului FM și televiziunii, columbianul (43 ani), fost jurat la ”Dansez pentru tine!” caută investiții pentru o platoformă digital de dans.

”Afacerea înseamnă pentru mine un mod de a trăi în societatea noastră capitalistă. Am foarte mari emoţii pentru ceea ce urmează să se întâmple pentru că ofer o părticică din viaţa mea cuiva pe care nu-l cunosc, însă am nevoie de partener”, a spus încrezător Wilmark, înainte de a se întâlni cu investitorii (Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu), moment ce va puta fi difuzat diseară, la Pro TV. ”Dansez de mai bine de 30 de ani. Mi-am dedicat viaţa dezvoltării comunităţii latino din România. Propunerea mea pentru voi este 10% din afacere”, a mai spus coregraful stabilit în România.

Fondatorul Uber, Travis Kalanick și-a tras iubită vedetă Victoria’s Secret /FOTO

Ultima emisiune a fost la Kanal D, „Kids Sing” cu Antonia și Gabriel Cotabiţă, iar înainte de pandemie, îl puteam întâlni în fiecare vară la afacerea sa din Vama Veche unde făcea cursuri de dans latino american prin școala sa, Wilmark Dance Academy. Acum, dacă vremurile îi vor permite, simpaticul dansator ar vrea să revină în Vamă unde să organizeze un festival de dans.

Formatul ”Dansez pentru tine”,prezent în 30 de țări, a implicat în România o producție colosală, o desfășurare ce a implicat o echipă tehnică cu 16 camere video (5.500 ore de filmare) și un buget considerabil având în vedere că, pentru siguranța celor din platou sau efectuat 3500 teste COVID-19.

Johnny Răducanu ar fi fost mândru de nepotul său! Noul album al lui Michael Crețu se găsește în întreaga lume