Foștii dinamoviști Borcea și Nețoiu fac echipă nouă, însă în imobiliare. 15 milioane de euro vor investi într-un bloc gigant

 Foștii acționari de la FC Dinamo, Cristi Borcea și Gigi Nețoiu fac echipă în construcțiile imobilioare. Cei doi afaceriști au planuri mari cu spațiul pe care s-a aflat unul dintre restaurantele emblematice ale protocoalelor din fotbalul românesc, situat în nordul Bucureștiului.

Conform lui Mitică Dragomir, Cristi Borcea și Gigi Nețoiu vor construi împreună un complex imobiliar cu nouă etaje. Un proiect ambițios, ce va cuprinde aproape 100 de apartamente, situat pe Șoseaua București- Târgoviste, aproape de linia de centură a Capitalei. Prin firmele celor, cei doi afaceriști au obținut certificatul de urbanism pentru a demola complexul turistic și restaurantul în cauză și au obținut autorizația de construție a blocului ce va avea patru subsoluri.

”Fac acolo un bloc de nouă etaje, mare cât vezi cu ochii. Căutau constructori acum o săptămână. Am văzut proiectul, tot, e spectaculos. Jos rămâne restaurantul și fac și un magazin, că m-am dus eu să-l cumpăr, să cumpăr eu spațiul. Făceam ce voiam. Eu le-am propus să cumpăr eu. Am zis că le dau banii în două luni”, a dat din casă Mitică Dragomir (77 ani), de asemenea mare investitor în zona imobiliară din nordul Capitalei, în podcastul lui Horia Ivanovici.

Sunt 96 de apartamente și îi costă 15 milioane de euro. Restaurantul îl fac ultimul trăsnet (..) Spațiul e două milioane. S-ar putea să bag chiar eu. Este într-o zonă în care traficul e foarte intens și pentru business ăla este un loc foarte bun. Rămâne și restaurantul”, spune ”Mitică de la Ligă” care, alături de fiul său a ridicat două blocuri cu 118 apartamente.

Gigi Nețoiu s-a focalizat în ultimii ani pe agricultură și are arendate 4000 de hectare în județul Dolj, comuna Cetate, de care se îngrijește tot în asociere cu Cristi Borcea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed