Fostul şef Mc Donald’s România se lansează în afaceri

După o carieră de 16 ani în cadrul sistemului McDonald’s, dintre care 12 în funcţia de director general, Marian Alecu a luat decizia să renunţe la conducerea companiei pentru a-şi deschide propria afacere.

„Va fi propria mea afacere. Mai mult, visul meu este să fie o afacere de familie. Fiul meu termină o facultate din Viena în decembrie şi pentru un părinte nu poate fi ceva mai frumos decât să creadă că poate avea împreună cu fiul său o afacere. Şi nu vă ascund că sunt în negocieri cu un nume mare al industriei mondiale, nu comparabil cu Mc Donald’s, dar un nume greu pe care noi vrem să îl definim şi să îl reprezentăm în România”, a explicat Marian Alecu, fost director general McDonald’s România.

Nu este însă uşor. Marian Alecu ar putea fi nevoit să apeleze la un credit bancar pentru a deschide noua afacere.

„Noi credem că o să investim fie din fondurile noastre personale, fie din fondurile de la bănci cu care am purtat deja discuţii şi sunt absolut deschise pentru acest proiect şi credem că vom porni cu un capital de aproximativ 2 milioane de euro”, a mai adăugat Marian Alecu.

Marian Alecu se aşteaptă ca cifra de afaceri a noului business de familie să depăşească 15-20 de milioane de euro în următorii ani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed