Gabriela Firea a ajuns pe MASA DE OPERAȚIE! În ce stare se află senatoarea PSD

0
5
Gabriela Firea a ajuns pe MASA DE OPERAȚIE! În ce stare se află senatoarea PSD

Gabriela Firea s-a operat. Primvicepreşedintele PSD şi-a liniştit susţinătorii, spunând că se simte bine şi a intrat în faza de recuperare.

Gabriela Firea nu a dorit să dezvăluie şi în ce a constat intervenţia chirurgicală, însă le-a recomandat urmăritorilor să aibe grijă de ei.

De asemenea, ea le-a mulțumit medicilor implicați în operație.

„Dupa o zi intensa, imi adun toata energia pentru a le aduce multumiri speciale cadrelor medicale de la Spitalul Sanador, care m-au ingrijit in timpul interventiei chirurgicale de azi : Dl. Prof Dr. Nicolae Poiana, Dl. Dr. anestezist Bogdan Grigore, Dna. asistenta-sefa Mihaela Enciu si tuturor celorlalte asistente.

Nu in ultimul rand, doamnei doctor Doris Andronescu, managerul Sanador, a carei daruire pentru profesie si dragoste de oameni se simte atat in buna organizare, cat si in sufletul pe care il pun cadrele medicale pentru vindecarea pacientilor.

Acum totul e bine, sunt spre vindecare.

Dragii mei, sa aveti grija de sanatate, fie ca sunteti tineri sau seniori, doamne sau domni.
În viteza vietii, tindem sa uitam esentialul : fara sanatate nu putem fi nici alaturi de cei pe care îi iubim, nu putem munci si nici nu ne putem bucura de natura, de calatorii, de lucurile simple care fac viata mai frumoasa!

Sa fiti sanatosi!”, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

Gabriela Firea a mai suferit până în prezent trei intervenții chirurgicale la colon.