Gabriela Firea: A început JIHADUL împotriva mea

Firea le-a acuzat pe Oana Gheorghiu și Carmen Uscatu, fondatoarele Asociației Dăruiește Viață, care construiește din chetă publică un spital pentru copiii bolnavi de cancer în Capitală, că sunt interfața candidatului PLUS la Primăria București, Vlad Voiculescu. Firea a zis că cele două o atacă electoral și că adevărul este că și Primăria Capitalei și Ministerul Sănătății au ajutat la construirea spitalului.

 

„Cele doua doamne fac campanie unui candidat care vrea sa ajunga primar general. Noi am stricat strategia unui candidat ca singur ridica o cladire langa un spital de stat fara sa mentioneze aportul Primariei si al Ministerului Sănătății. Nu toti donatorii au culoarea politica a acestor doamne, sunt convins ca sunt donatori care simpatizeaza PSD, PNL, UDMR, poate și USR”, a zis Firea la DCNews.ro.

 

Ea a spus că au apărut pe Facebook atacuri „foarte bine sponsorizate” la adresa sa, pe acestă temă.

 

Firea a zis că a dat în judecată ziarul Libertatea dupa aparitia, joi dimineata, a unui articol legat de supraevaluari in constructia spitalului de copii Victor Gomoiu. „Am vorbit cu avocatii azi-dimineata. Plangere penala impotriva jurnalistilor care au semnat articolul si conducerii redactiei care a girat si gireaza acest articol. Am platit coreCt si legal doar ceea ce s-a executat”, a zis ea.

 

„A inceput jihadul politic impotriva mea pentru campania de la anul. Nu pot ei minti cat pot eu munci. Sunt un candidat mai greu de ucis, asta ii deranjeaza”, a mai zis Firea.

 

Ea a indicat ca vrea sa candideze pentru un nou mandat. „Cu siguranta vreau sa imi apar proiectele. Daca totul decurge normal, voi fi candidatul PSD”, a zis Firea.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed