Garda de Mediu a amendat cu 50.000 de lei o primărie din judeţul Constanţa pentru că nu a ridicat deşeurile depozitate ilegal pe mai multe terenuri

“În cadrul controlului efectuat de Garda de Mediu Constanţa pe raza administrativ-teritorială a comunei Bărăganu, a fost aplicată amendă de 50.000 lei pentru neluarea de către UAT Bărăganu a măsurilor de salubrizare a terenurilor de pe raza localităţilor componente. La controlul anterior au fost identificate trei zone unde erau depozitări ilegale de deşeuri: o zonă în localitatea Bărăganu, ieşirea spre satul Potârnichea şi două amplasamente în satul Lanurile”, au transmis, miercuri, reprezentanţii Gărzii de Mediu.

Ei au adăugat că Primăria avea obligaţia să salubrizeze terenurile respective, conform măsurilor stabilite anterior şi să ia totodată măsuri de prevenire a depozitărilor de deşeuri în locuri neautorizate.

De asemenea, echipa de comisari a constatat că nu s-a realizat curăţarea terenurilor, fiind identificate deşeuri menajere recente în amestec cu deşeuri inerte şi reciclabile.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed