Gestul care i-a uimit pe toți la logodna lui Ianis Hagi: a refuzat un cadou de 1.000.000 de euro oferit de tatăl său! A fost învățat de mic să își câștige banii

Invitații prezenți la petrecere de logodnă a lui Ianis Hagi, eveniment discret ce a avut loc la Constanța, imediat după succesul reputat de naționala de fotbal împotriva Andorei, au asistat la un moment uimitor între ”regele” Hagi și moștenitorul său.

Ianis, care a oferit o petrecere membrilor familiei cu ocazia logodnei cu Elena, a refuzat politicos cadoul oferit de tatăl său, o vilă recent ridicată în zona Pipera. Gestul nu l-a jignit, ba chiar l-a încântat pe tatăl său, care a apreciat că băiatul său acționează ca un bărbat adevărat. Mereu s-a mândrit mereu cu educația financiară în care au crescut copii săi, care insistă să-și construiască un rost pe propriile puteri.

Ianis i-a transmis tatălui său că dorește să-și cumpere singur un apartament în zona Primăverii din Capitală însă nu și-a putut refuza a doua oară tatăl, când a venit vorba de cheltuielile nunții, care revin părintelui, conform datinilor machedonești. Petrecerea, care va avea loc la jumătatea anului viitor, va fi finanțată în totalitate de Gheorhghe Hagi.

Ianis Hagi a refuzat un cadou de 1.000.000 de euro oferit de tatăl său, Gheorghe Hagi! Jucătorul naționalei de fotbal și-a surprins logodnica oferindu-i în vară o bijuterie cu un preț colosal, un inel cu diamante pe care Ianis ar fi dat 50.000 de euro.

”Copiii mei au obigația să-mi plătească, la bătrânește, vacanțele șli mesele. Toate. E o obligație, am împărtățit-o cu ei li au fost de acord. Când o să ajungem cu bastonul cineva trebuie să aibă grijă de noi”, a spus Gheorghe Hagi de situația pe care o consideră o datorie,  răspuns la grija pe care au primit-o.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed