x


  • EUR
    4.8567
    USD
    4.0900
string(11) "actualitate"

Haos în România. Interlopii iau cu asalt mai multe orașe din țară. Autoritățile sunt în alertă

Odată cu criza cauzată de pandemia de coronavirus, mai mulți interlopi s-au întors în țară.

Autor: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 11.07.2020, 10:50

Odată cu această mișcare, jafurile au luat amploare în mai multe zone din țară.

Vlad Marinov, cel care îi coordonează pe cei care dau spargeri în Ploieşti şi-a extins “teritoriul” inclusiv spre Capitală, iar Poliția Română îl caută.

Mai exact, acesta este foarte bine cunoscut drept şeful cămătarilor din Prahova, dar şi din Marea Britanie. El îi coordonează pe interlopii reveniţi în România după criza Covid, care au revenit în ţară cu miile.

Vlad Marinov îi determină pe “bombardieri” să dea atacul la anumite adrese. Chiar autorităţile statului îi cere fiecărui cetăţean care îl vede pe acest personaj să sune la 112 sau la IPJ Prahova.

În acelaşi timp, clanurile și-au împărțit cartierele din Capitală. Ca mesajul să fie înțeles și de rivalii care ar îndrăzni să se mute pe teritoriile stăpânite de ei, i-au amenințat cu pistoale și cuțite. Ba mai mult, le-au dat chiar și un ultimatul: cei care dețin proprietăți în cartierele din nordul Bucureștiului au termen să vândă urgent și să plece.

“Am ajuns într-un punct critic. Este pentru prima oară după foarte mulţi ani când autorităţile cer sprijinul mass-media şi al populaţiei pentru prinderea unui lider al interlopilor”, a spus Victor Ciutacu, la România TV.