Holograf îşi suspendă activitatea până când vocea lui Dan Bittman revine la normal

Potrivit unui comunicat remis luni de organizatori AGERPRES, vor fi suspendate şi spectacolele din 25 şi 26 februarie 2013 de la Sala Palatului. Cele două spectacole fusese iniţial programate pentru 22 şi 23 octombrie. Acestea au fost iniţial anulate din cauza operaţiei la gât suferite de solistul trupei, Dan Bittman, şi reprogramate în februarie 2013.

 

„Mulţumim tuturor fanilor noştri pentru suportul moral, pentru mesajele de încurajare şi dovezile de prietenie şi îi asigurăm că am luat această decizie cu gândul de a nu-i dezamăgi. Vrem să urcăm din nou pe scenă doar atunci când vom fi siguri că spectacolul nostru va fi la fel de dinamic şi de expresiv ca întotdeauna. Vor fi câteva luni de aşteptare, perioadă pe care dorim să o folosim pentru pregătirea unor noi proiecte muzicale. Sperăm toţi că această pauză să fie cât mai scurtă şi să ne revedem sănătoşi anul viitor, pe care vi-l dorim şi vouă cât mai bun”, este mesajul membrilor trupei, citat în comunicat.

 

Cei care doresc să îşi recupereze banii sunt rugaţi să se prezinte până la data de 31 ianuarie 2013 cu biletul la agenţia de la care a fost achiziţionat.

 

Persoanele care au achiziţionat bilete prin intermediul Oficiilor Poştale semnalizate Bilete.ro, pentru recuperarea contravalorii biletelor sunt rugate să contacteze bilete.ro la 021.311.93.23 sau la e-mail [email protected]. În Oficiile Poştale semnalizate Bilete.ro nu se efectuează retururi de contravaloare a biletelor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed