HOROSCOP FINANCIAR. Azi ai putea descoperi o idee nouă de afaceri!

Horoscop 25 mai 2020

 

Berbec 21.03 – 20.04

Concentrează-te asupra detaliilor semnificative din proiectele pe care le începi săptămâna aceasta. Nu lăsa nimic la voia întâmplării, pentru că Venus este retrograd și s-ar putea să îți încurce planurile și s-ar putea să pierzi bani.

 

Taur 21.04 – 21.05

Amână deciziile legate de investiții majore spre mijlocul lunii iunie. Azi nu este cea mai bună zi pentru ședințe și hotărâri definitive. Cu Venus retrograd, zodia ta poate avea de pierdut în plan financiar. 

 

Gemeni 22.05 – 21.06

Afacerile tale se derulează mai greu, dar le poți da un impuls cu o idee ingenioasă! Ar fi bine să te concentrezi asupra unor analize care te vor ajuta pe viitor. Noutățile care apar azi pe piață pot fi în avantajul tău curând. 

 

Rac 22.06 – 22.07

Azi ai șansa să descoperi un domeniu nou în care ai putea lucra pe viitor. Sau ai putea descoperi o idee nouă de afaceri. Îți merge bine și ești optimist! Este o zi excelentă să contactezi oamenii cu care ai putea colabora pe viitor. 

 

Leu 23.07 – 22.08

Vei descoperi că mai ai multe de învăţat în cariera ta, dar ești mulțumit că poți lucra într-un domeniu în care vei avea mai multe satisfacţii. Dacă vrei să faci un progres semnificativ, fă eforturi mai mari începând chiar de azi. 

 

Fecioară 23.08 – 22.09

Grăbește-te să pui în aplicare ideile bune, de care ești sigur că pot aduce bani cât mai repede. Azi este ziua în care trebuie să iei decizii, să vorbești cu toți oamenii implicați și mai ales să elimini eventualele obstacole care pot zădărnici afacerile bune. 

 

Balanţă 23.09 – 22.10

Așteaptă vremuri mai bune pentru afaceri noi! Deocamdată, trebuie să te concentrezi asupra planurilor pe care deja le-ai început și care ar putea deveni mai costisitoare decât ai calculat inițial. Venus retrograd arată risipă de bani.  

 

Scorpion 23.10 – 21.11

Te vei bucura în această perioadă de stabilitate financiară, dar o vei menţine numai prin economii bine gândite. Chiar azi trebuie să analizezi ce priorități ai și ce merită cumpărat sau nu. Un partener poate veni cu o idee mult mai bună de investiții.  

 

Săgetător 22.11 – 20.12

Dacă ești în căutarea unui loc de muncă, azi este o zi bună să trimiți cât mai multe scrisori de intenție și cv-uri. De asemenea, este o zi bună pentru zodia ta dacă ai propria afacere și ai nevoie să cauți clienți noi. 

 

Capricorn 21.12 – 20.01

Nimic nu este întâmplător, iar veștile financiare pe care le primești azi s-ar putea să îți fie de folos. Ești un foarte bun întreprinzător, ești calculat și prudent, iar afacerea pe care o poți începe de azi poate fi de lungă durată. 

 

Vărsător 21.01 – 19.02

S-ar putea să fii dezamăgit de oamenii alături de care lucrezi sau de partenerii tăi de afaceri. Unele proiecte se vor amâna și veți avea discuții neplăcute. Nu căuta vinovatul, ci caută o soluție să treci peste acest impas

 

Peşti 20.02 – 20.03

Profitul concret se lasă așteptat și mai ai de muncă până când vei aduna bani din ultimele tale afaceri. Dacă ai de coordonat o echipă mare de oameni, vino cu idei bune, fii energic și veți lucra cu mai mult spor. 

 

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed