Idei pentru aranjarea mesei de Paște

Ca să ai o masă de Paște elegantă, alege o față de masă albă sau în culori pastelate (galben pai, vernil). Fețele de masă foarte încărcate, cu iepurași și puișori, sunt mai degraba potrivite unui picnic.

 

Vesela pentru masa de Paște este indicat să fie albă sau uni, într-o culoare deschisă. Poți să folosești și veselă cu un imprimeu floral pe margini, dar cum mâncarea de Paște are multă verdeață și este colorată, îi vei știrbi din farmec. Poți folosi însa cu succes tacâmuri cu temă florală.

 

Într-un coș mare în centrul mesei, pune un buchet de liliac. Leagă tulpinile împreună cu o fundă mare și umple locul gol rămas cu verdeață.

Pe fiecare farfurie pune o lalea, iar în dreptul tacâmurilor strecoară un iepuraș de ciocolată. În locul suportului din metal pentru șervețele, folosește câteva cozi de narcise legate la capăt.

 

Șervetul trebuie să fie împăturit în formă de evantai și pus în farfurie, lângă firul de lalea. O altă variantă este să împăturești în șervețel o floare de sezon.

 

Lumânările pentru masa de Paște nu trebuie să fie parfumate. Folosește lumânări în formă de ou, colorate, iar la baza suportului presară petale de flori.

 

Citește mai mult pe www.curademiere.ro.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed