IIRUC Service şi PC Ware vor furniza licenţe software către ANAF

„Furnizorul de servicii informatice IIRUC Service, parte a grupului IT austriac Raiffeisen Informatik, va furniza licenţele software IBM către Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF), ca urmare a unei licitaţii publice organizate de instituţia fiscală în luna octombrie a acestui an. Contractul de furnizare a licenţelor IBM aferente soluţiilor software din infrastructura informatică a ANAF a fost atribuit consorţiului format din IIRUC Service, PC Ware România şi PC Ware Germany, şi este în valoare de 2.1 milioane euro. Aceasta este prima acţiune comună a celor trei companii ca parte integrantă din grupul austriac Raiffeisen Informatik Vienna”, a comunicat joi compania.

IIRUC Service estimează că 40% din cifra de afaceri a companiei pentru acest an, estimată la 10 milioane de euro, va proveni din câştigarea de licitaţii organizate în sectorul public.

În 2009, IIRUC Service a devenit subcontractor pentru soluţiile IBM furnizate către agenţiile fiscale din cadrul ANAF.

IIRUC Service este prezent pe piaţa din România ca furnizor de servicii IT, outsourcing, asistenţă tehnică şi suport, precum şi terminale tranzacţionale. Compania asigură servicii pentru peste 25.000 de clienţi, oferind suport tehnic pentru mai mult de 70.000 de sisteme şi având o reţea locală cu peste 60 de puncte de lucru în principalele oraşe ale ţării. În 2008, compania a avut afaceri de 7,8 milioane de euro.

În primul semestru din acest an, IIRUC Service a realizat o cifră de afaceri de 4,7 milioane de euro, cu 84% mai mare decât în perioada similară a anului trecut. Conform directorului general executiv al IIRUC Service, Călin Rangu, din cifra de afaceri din primul semestru, aproximativ trei milioane de euro au fost generate de segmentul IT corporate, iar aproximativ două milioane de euro din retail.

Din cifra de afaceri realizată în semestrul I, cei mai mulţi bani au provenit din contracte încheiate în 2008.

Compania IIRUC Service a fost preluată la începutul anului 2008 de către grupul Raiffeisen Informatik GmbH, al doilea furnizor de servicii IT de pe piaţa austriacă, cu o cifră de afaceri de peste un miliard de euro.

Pentru a fi mai aproape de tine, MONEY.ro a eliminat obligativitatea Înregistrării pe site pentru comentarii. Acum îţi poţi exprima opiniile pe portalul MONEY.ro mult mai uşor. Comentează şi tu!

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed