AcasăActualitateIlie Năstase, către o jurnalistă: Du-te dracu de proastă!

Ilie Năstase, către o jurnalistă: Du-te dracu de proastă!

Fostul tenismen Ilie Năstase a cedat nervos într-un dialog cu o jurnalista Digi24 care i-a cerut un punct de vedere, după ce a fost prins din nou băut la volan. El a fost oprit seara trecută de polițiști de la Rutieră în București, care au descoperit că avea o alcoolemie de 0,22 la mie.

Ilie Năstase: Nu am fost prins băut la volan. Am băut două beri. Am primit o amendă, dar cei care m-au urmărit, m-au așteptat acolo două ore și au sunat la 112 să spună că am ieșit din restaurant. M-au urmărit până aproape de mall Băneasa și acolo au sunat la 112 și cei de la 112 au sunat la Poliție să oprească. Au mai făcut această chestie și acum câteva zile, cu soția mea. Acești oameni sunt niște nemernici pentru că nu faci așa ceva. M-a întrebat omul (polițistul n.r): Cât ați băut? Două beri! Mi-a pus testul ăla care a ieșit 0,021. Trebuie să iasă 0. Nu ai voie nicio picătură. Mi-am luat o amendă de 600 de lei și o lună suspendarea carnetului. Ca cineva să vină să te pârască, mi se pare incredibil și pentru asta am decis să plec din România. Nu e prima dată când mi se face chestia asta. O să vin cu dovezi. Soția mea a plecat de acasă cu două milioane. Avea în geantă 350.000 de euro. Este periculos. Cineva care aude se duce și îi dă în cap.

Ziarista: Știți că este al doilea incident de acest fel, când sunteți prins băut la volan.

Ilie Năstase: Nu mă interesează. Cineva care te dă în primire… fac și eu așa, să văd ce face persoana aia. Sun la 112 și zic: Vedeți că a ieșit. Opriți-l! Ce înseamnă asta? Securisme! Ce sunt astea?

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.