Imagini cu următorul smartwatch Samsung au apărut cu o lună înainte de lansare

Watch5, următoarea serie de smartwatch-uri pe care Samsung o va lansa, a apărut într-un set amplu de creaţii 3D şi poate fi văzut în cele mai mici detalii în randările tridimensionale publicate de .

Imaginile arată un ceas cu cadran rotund, elegant, deşi destul de gros. Pe o margine există două butoane, probabil unul pentru exerciţii şi unul pentru celelalte funcţii.

Împreună cu imaginile, au apărut şi informaţii noi. Se pare că vor exista două modele în această serie, vârful de gamă urmând a fi Galaxy Watch5 Pro, ce va fi vândut cu şi fără LTE.

Watch5 va oferi două cadrane de dimensiuni diferite, fiecare având opţiunea de a fi sau nu dotate cu LTE şi va fi comercializat în mai multe variante coloristice.

Ambele modele vor rula wearOS 3.5, peste care Samsung va pune o temă proprie. Nu se ştie dacă producătorul coreean va adăuga şi funcţionalităţi în plus, pe lângă cele oferite de sistemul de operare produs de Google.

Noua serie de smartwatch-uri Samsung este aşteptată a fi prezentată în cadrul unui eveniment Unpacked ce urmează să fie anunţat de producătorul coreean pentru luna august.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed