Imagini de la nunta de poveste a lui Dani Oțil! Cavalerul de onoare nu a împlinit doi ani

După ce Răzvan Simion a anunțat că se va căsători din nou, Dani Oțil și-a adus aminte că nu și-a petrecut invitații la nunta sa.

La doi ani de la cununia civilă, prezentatorul Antena 1 a dus-o pe Gabriela Prisăcariu la altar (Mânăstirea Cașin din Capitală). A urmat o nuntă ca în povești, petrecere ce a avut loc aseară, nu la restaurantul său ci pe malul lacului, la un complex de ceremonii din Buftea.

”Dani zice că se însoară a doua oară cu aceeași femeie, dar nu e așa, facem cununia religioasă și nunta”, a anunțat frumoasa soție a vedetei matinalului de la Antena 1 și care l-a avut drept cavaler de onoare chiar pe micuțul său, Tiago. Și tortul de nuntă a fost unul inedit, reprezentându-i pe cei doi miri, stilizați din bezea, tronând pe prăjitură.

Petrecerea a avut loc în jurul unei piscine, la un original salon de evenimente situat pe un ponton estival și a fost onorată de multe vedete, prieteni ai mirilor, dar și ai nașilor Roxana Ionescu și Tinu Vidaicu. Nu putea lipsi de la nuntă prietenul și partenerul său Răzvan Simion și logodnica sa Daliana Răducan, care a anunțat că urmează să îmbrace rochia de mireasă.

Nunta a fost animată de mai mulți soliști, printre care și Provincialii, trupa lui Ionuț Ungureanu.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed