Imagini emoționate cu Prima Doamnă a Ucrainei! Olena, soția lui Volodimir Zelenski este și ea ”țintă” a rușilor

Volodimir Zelenski este numit de mulți erou datorită atitudinii sale în războiul pe care Rusia îl întreprinde în Ucraina. Numit ținta numărul 1 de forțele ruse, Zelenski a afirmat că și frumoasa soție a sa, Olena Zelenska se află pe locul doi pe lista neagră a lui Vladimir Putin.

Avem informaţii că inamicul m-a declarat ţinta numărul unu, iar familia mea este ţinta numărul doi”, a spus vineri, întregii lumi, prin intermediul unei postări, Volodimir Zelenski.

De meserie architect, Olena Zelenska (44 ani) se bucură de un imens capital de simpatie în rândul  locuitorilor Ucrainei. Soția lui Volodimir Zelenski a scris multe scenarii de filme și producții de televiziune în care a jucat și cel ce i-a devenit soț.

”De când am devenit Prima Doamnă a Ucrainei, mi-am dat seama de rolul pe care îl puteam juca în sprijinirea cauzelor umanitare, deoarece cauzele sociale au fost o pasiune a mea de-a lungul carierei mele”, a spus povestea Olena Zelenska care s-a implicat și în schimbarea legilor, dar și în multe proiecte umanitare.

Imagini emoționate cu Prima Doamnă a Ucrainei

Șoșoacă, scoasă de pe post, de la Kanal D. Răspunsurile la ”întrebările” lui Denise Rifai, anulate

Imagini emoționate cu Prima Doamnă a Ucrainei! Olena, soția lui Volodimir Zelenski este și ea ”țintă” a rușilor

”Unul dintre lucrurile pe care le-am făcut de-a lungul timpului în care am fost Prima Doamnă este să învăț prin discuțiile mele cu alte Prime Doamne din întreaga lume, din Franța până în Israel și Canada până în Japonia și multe altele. Felul în care te îmbraci și felul în care te prezinți nu vorbesc doar pentru tine, ci și pentru țara ta și ceea ce încerci să realizezi. Președintele și cu mine vrem întotdeauna să reprezentăm Ucraina într-un mod pozitiv și puternic. Este o reflectare a acțiunilor și valorilor noastre”, adaugă Olena Zelenska ce s-a căsătorit cu președintele Ucrainei în urmă cu nouă ani.

Chef Joseph Hadad a băgat 300.000 de euro într-un nou restaurant. Face naveta între cele trei localuri ale sale

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri