AcasăActualitateÎn ce culori va fi disponibil noul iPhone 14. Noul telefon va...

În ce culori va fi disponibil noul iPhone 14. Noul telefon va fi lansat de Apple în toamnă

În ce culori va fi disponibil noul Iphone 14. Noul telefon va fi lansat de Apple în toamnă. Fanii Apple trebuie să știe cu ce surprize vine producătorul de această dată.

Se preconizează că cei de la Apple vor să aducă în față noi culori la telefoane mobile. Astfel, s-ar putea să vedem un iPhone 14 mov, dar și unul vișiniu. De asemenea, nuanța de albastru pe care o știam ar putea fi și ea modificată.

Nu doar iPhone 14 ar urma să primească o schimbare de culoare mov. Zvonurile spun că iPhone 14 Pro va include o opțiune violet, deși probabil o nuanță mată mai închisă, în concordanță cu stilul telefoanelor Apple Pro.

Aceasta nu ar fi prima dată când Apple face modele de iPhone mov. În primăvara anului 2021, compania a lansat versiuni mov ale iPhone 12 și iPhone 12 mini la șase luni după ce telefoanele au debutat inițial. (Apple a repetat acest truc în această primăvară cu iPhone 13 și iPhone 13 Pro, doar că de data aceasta noua nuanță a fost verde). iPhone 11 a venit, de asemenea, în varianta mov.

În ceea ce privește iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, noua nuanță violet s-ar alătura argintiu, auriu și grafit ca opțiuni de culoare raportate. Atât culoarea Sierra Blue, disponibilă încă de la lansarea iPhone 13 Pro, cât și versiunea Alpine Green introdusă în primăvară ar fi abandonate din gamă, scrie redactia.ro.

Având în vedere că nuanța violet este singurul zvon persistent în acest moment, se pare că atât iPhone 14, cât și iPhone 14 Pro vor avea această culoare, deși ne așteptăm ca versiunea Pro să fie mai discretă.

În ceea ce privește restul culorilor de la iPhone 14, probabil că acestea se vor reduce la cele trei culori actuale – albastru, roz sau verde – s-a vândut cel mai bine pentru iPhone 13.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.