AcasăMoney&PeopleÎncepe un nou sezon ”Bravo, ai stil!” Ele sunt concurentele, multe deja...

Începe un nou sezon ”Bravo, ai stil!” Ele sunt concurentele, multe deja celebre

Începe un nou sezon ”Bravo, ai stil!”, dar fără Cătălin Botezatu, membru al juriului în ultimii trei ani. Designerul venise pe scaunul de jurat în locul defunctului Răzvan Ciobanu.

Carmen Negoiță și solista Olga Verbinschi (fosta câstigătoare a X-Factor) întregesc lista concurentelor, amintim: Anda Adam, Nicoleta Nucă, Ioana Filimon, Otniela, Ruxi, Sensy și Mădălina Pamfile. În total  nouă concurente celebre, vocale, susținute de comunități întregi de fani din online, pregătite să își expună alegerile vestimentare în fața publicului și să își argumenteze alegerile se lansează în cea mai așteptată bătălie stilistică a toamnei, în cel de-al șaptelea sezon „Bravo, ai stil!”-„Metamorfoza”.

Mihaela Rădulescu împlinește azi 53 de ani și arată spectaculos! Vezi cum arăta în urmă cu 20 de ani!

Începe un nou sezon ”Bravo, ai stil!” Carmen Negoiță intră în echipa emisiunii

Carmen Negoiță (FOTO), fashion blogger și anteprenor, nerabdătoare să raspundă unei provocări uriașe, ce se va consuma, de aceasta dată, în fața telespectatorilor  fideli „Bravo, ai stil! Celebrities”.  ”Stilul meu este un mix de stiluri, pentru că îmi place să experimentez. Întotdeauna m-am regăsit mai mult în zona androgină, dar port cu drag și rochii foarte elegante, feminine, cu trenă. Cred că mi s-a făcut dor de perioada când mergeam la ”Săptămânile Modei” și concepeam ținute extravagante. M-am gândit că este momentul să îmi mai pun creativitatea la contribuție și să mă mai joc cu stilurile”.

”Bravo, ai stil!”  (Kanal D) este cel mai popular show de  modă din România.

Florin Ristei despre experiențele din tinerețea sa: ”Am dormit pe unde am apucat”

Ultimele Articole