AcasăNEWSInvestițiile imobiliare ale Simonei Halep. Terenuri, hoteluri, pensiuni

Investițiile imobiliare ale Simonei Halep. Terenuri, hoteluri, pensiuni

Faptul că Simona Halep este prinsă într-un scandal uriaș de dopaj nu împiedică familia Halep să își mărescă afacerile. Acum, o firmă deținută de Stere Halep, tatăl Simonei, a câștigat o licitație pentru achiziția unui teren foarte valoros în orașul Murfatlar, potrivit Ziua de Constanța.

Simona Halep și familia au construit un imperiu financiat în zona Dobrogei. Pe lângă terenuri, jucătoarea de tenis și-a investit banii câștigați din tenis și în industria hotelieră: deține un complex turistic pe litoral, în Mamaia Nord, un hotel la Năvodari și altul la Brașov. De asemenea, sportiva deține și o pensiune în Poiana Brașov.

Ce averi au bogații sportului românesc. Becali, Nicolae Badea ori Olăroiu sunt în Top 10

Potrivit Primăriei Murfatlar, o firmă în care asociați și administratori sunt Stere Halep și Cherața Halep au achiziționat un teren în suprafaţă de 1.770 mp, pentru suma de 95.200 de lei cu TVA.

Înființată la data de 20 mai 1993, firma deținută de familia Simonei Halep are ca obiect principal de activitate Fabricarea pâinii, fabricarea prajiturilor și a produselor proaspete de patiserie.

De-a lungul vremii, Simona Halep a câștigat peste 40 milioane de dolari din premii, fiind depățită în istorie doar de surorile Serena și venus Williams.

Afacerea cu care Simona Halep vrea să dea lovitura în 2022

Acuzată oficial de dopaj, Simona este suspendată provizoriu din tenistul profesionist. Ea și echipa ei de avocați sor va judeca în perioada următoare cu Agenția Internațională de Integritate a Tenisului. Halep riscă între 2 și 4 ani de suspendare.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.