x


  • EUR
    4.7228
    USD
    4.1899
string(7) "general"

Ionuț Mișa povestește cum a fost demis de la ANAF

Ionuț Mișa a povestit, într-un interviu la Antena 3, cum a fost demis de la conducerea ANAF, el precizând că Darius Vâlcov l-a chemat la Guvern, iar împreună cu ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, l-au anunțat că s-a luat decizia să fie revocat. Mișa a susținut că i-au spus că sunt mulțumiți de rezultatele profesionale și nu au invocat un motiv pentru revocarea sa.

Author: Cristina Popovici | Sursa: Money.ro | Publicat: 09.01.2019, 8:24

 

„Nu știam nimic, nu am avut nicio discuție nici cu ministrul Finanțelor, nici cu premierul din acest punct de vedere. Mi s-a comunicat doar că mi s-a încheiat mandatul, la propunerea ministrului de Finanțe“, a spus Mișa despre revocarea sa.

 

Întrebat dacă i s-au făcut unele reproșuri, fostul șef al ANAF a afirmat: „În cadrul discuției nu au fost reproșuri. Mi s-a comunicat doar că s-a luat o decizie și asta e decizia. Înțelegând că așa cum am venit trebuie să și plec, pentru că aceste posturi sunt efemere, nu am mai pus alte întrebări și nu am intrat în alte discuții. Chiar s-a menționat că nu are ce să mi se reproșeze și, din punct de vedere al rezultatelor și profesional, lucrurile sunt foarte bune, sunt mulțumiți“.

 

Chestionat în continuare cum de a fost demis, dacă i s-a spus că sunt mulțumiți, Ionuț Mișa a relatat următoarea scenă:

 

„Nu a fost un motiv, cel puțin mie nu mi s-a invocat vreun motiv legat de revocare. Am primit un telefon de la consilierul dnei prim-ministru și am fost rugat să merg până la guvern. Când am ajuns acolo, dl ministru era deja în birou și am luat loc. Eu le-am spus că am reușit să finalizăm și ultimele calcule legate de luna decembrie și că am reușit să facem planul și pe luna decembrie și chiar să-l depășim și totodată pe întreg anul am închis cu peste sută la sută realizare de plan. (…) Am discutat doar cu consilierul pe probleme economice al premierului (Darius Vâlcov – n.r.) și cu ministrul Finanțelor. N-am avut nicio discuție cu premierul.“

 

mai multe, pe g4media.ro