Ionuț și Doinița Dolănescu au Covid-19! Au aflat după ce și-au luat bilete de avion să se întoarcă în SUA

Familia Dolănescu va mai aștepta o perioadă la București (unde se află blocată din cauza pandemiei globale din primăvara anului curent), până să se reîntoarcă în Orlando, Florida. Unde, practic, s-au mutat cu toții în urmă cu mai mult de zece ani.

”Stăm cuminți, suntem în carantină timp de 14 zile. Din nefericire lucrurile nu au fost chiar cum ne-am fi dorit, ne-a încurcat un pic situația. Virusul asta, chiar și eu m-am numărat printre cei sceptici vizavi de existența sa, trebuie tratat cu seriozitate. Nici eu, nici ai mei nu avem simptome, suntem bine din fericire. Cred că este o formă ușoar și, cu puțină atenție, vom trece peste asta”, ne-a declarant artistul care a ratat șansa de a vota pentru prima oară în calitate de cetățean american noul președinte al țării care l-a adoptat, Statele Unite ale Americii.” Din nefericire, dat fiind situația, nu pot vota nici la ambasadă”, ne-a spus artistul cu părere de rău.

Rocsana Marcu a renunțat la notorietate! După 25 de ani de emisiuni proprii și concerte, și-a luat copiii și s-a mutat la Londra

13 ani s-a străduit Ionuț Dolănescu pentru a-i convinge pe oficialii americani că își dorește cu adevărat să devină și cetățean al Statelor Unite cu drepturi depline și, în final, când a reușit, pandemia l-a blocat în țara unde s-a născut.

Fiul celui mai popular solist de muzică populară din anii ’70-’80, regretatul Ion Dolănescu, a ales sp locuiască în SUA ca și mama sa, emerita artistă Maria Ciobanu, de asemenea, sora sa mijlocie, Camelia Filip.

Pepe divorțează de Raluca, soția sa! ”Nu am avut încotro. Ea a hotărât să pună punct relaţiei”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed