Jobul ca o vacanţă pentru care poţi primi până la 100.000 dolari


Există un job neobișnuit, diferit de conceptul tradițional de serviciu, care nu implică stres sau muncă fizică obositoare și este chiar plăcut, oferind posibilitatea de a câștiga până la 100.000 de dolari anual. Acesta este rolul de creator de conținut pentru „Airbnb-ul piscinelor”, Swimply, care caută un „Chief Pools Officer” (CPO) pentru a evalua și recenza piscinele închiriate prin platforma lor.

Swimply este o companie specializată în închirierea de piscine, căzi cu hidromasaj, saune, terenuri de tenis, terase și alte spații pentru evenimente. Având o listă vastă de locații, compania are nevoie de un expert care să analizeze aceste piscine și să creeze recenzii video despre ele.

Cerințe pentru candidații care vor acest job

  • Trebuie să aibă peste 18 ani.
  • Trebuie să rezerve o piscină prin intermediul platformei Swimply.
  • Trebuie să creeze și să trimită o recenzie video până pe 15 iunie.

Swimply descrie rolul de „Chief Pools Officer” ca pe un post de vis pentru cei care iubesc să exploreze diverse piscine și să împărtășească experiențele lor. „Cu o gamă diversă de piscine din întreaga țară, avem ceva pentru toată lumea, iar șeful de piscine va fi principalul nostru expert despre cum să găsim cele mai bune evadări acvatice în curțile din America”, a spus compania.

Compensația pentru acest job

  • Salariul de bază este de 50.000 de dolari pe an.
  • Potențiale bonusuri de performanță care pot ajunge până la 50.000 de dolari pe an, în funcție de implicarea și feedback-ul conținutului.

Nu există o limită a numărului de candidaturi, iar toți candidații vor primi un follow-up cu directorul general al companiei, Derek Callow, potrivit Goodnewsnetwork.org.

Acest job oferă o oportunitate unică de a câștiga un venit substanțial, bucurându-se în același timp de un mediu de lucru relaxant și plăcut, explorând și recenzând diverse locații de piscine din întreaga țară.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed