Jocul Battlefield: Bad Company 2, de azi şi în România (VIDEO)

Battlefield: Bad Company 2 a acumulat un punctaj mediu de 94 pe site-ul de specialitate Metacritic.com, inclusiv un perfect 5 din 5 de la revista GamePro şi si 9,5 din 10 de la revista Game Informer.

“Battlefield face concurenţă serioasă jocului Modern Warfare, pentru cel mai bun multiplayer”, spune Game Informer.

“Fanii seriei vor fi încântaţi să se întoarcă pe câmpul de luptă, acum cu peisaje uluitoare, vehicule superioare de luptă şi medii destructibile în totalitate”, a spus Patrick Bach, Senior Producer al Battlefield: Bad Company 2.

Definit prin niveluri ale intensităţii mai ridicate ale vehiculelor de război, ale distrugerii, o varietate mai mare a armelor şi peisaje ale câmpurilor de luptă mai vaste, Battlefield: Bad Company 2 promite să fie unul dintre cele mai bune jocuri online FPS din 2010.

Creat prin utilizarea tehnologiei grafice de ultimă generaţie, versiunea pentru PC a Battlefield: Bad Company 2 este primul titlu din franciza Battlefield pregatit pentru 3-D, jucându-se în DirectX 11 şi suportând monitoare multiple pentru PC-uri echipate corespunzator.

Battlefield: Bad Company 2 este disponibil din 3 martie în America de Nord şi de astăzi în întreaga Europă pentru platformele Xbox 360, PlayStation3 şi PC.

Battlefield: Bad Company 2 are şi cont pe Twitter: http://twitter.com/OfficialBFBC2.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed