AcasăMoney&PeopleKanal D lansează un nou post în România. De când va emite...

Kanal D lansează un nou post în România. De când va emite D2 și ce surprize vor fi în grilă

Kanal D lansează un nou post!. Postul care a împlinit zilele trecute 16 ani de când s-a lansat în România a dezvăluit o mare surprinză. E o chestiune de zile până când se va lansa Kanal D2, un nou post generalist.

Kanal D a intrat pe piața de la noi în 2007 și și-a consolidat poziția devenind un grup multimendia integrat (prin dezvoltarea departamentelor ”digital” -site-uri de știri & entertainment și canale YouTube, ”radio” -Radio Impus).  Postul s-a stabilit în top trei al canalelor generaliste din evantaiul televiziunilor de la noi, deseori oplasându-se pe primul și al doilea loc pe toate targeturile monitorizate, finalizând 2022 pe locul 2 în Prime Time (20:00-24:00), în topul audienţelor, cu o cotă de piaţă de 14,4%, la nivel naţional. 16,5 milioane (reach 000) de telespectatori au urmărit programele oferite de Kanal D în 2022, conform datelor furnizate de Kantar Media International.

Se lansează Kanal D2, un nou post generalist

Kanal D lansează un nou post în România pe 2 aprilie a.c., Kanal D2

Kanal D lansează un nou post în România. Din 2 aprilie, în grilele operatorilor va putea fi găsit Kanal D2, și o mare emisiune migrează acolo. Este vorba de ”Bravo, ai stil!”, popularul show de modă. Kanal D2 va emite full HD și va veni cu o alternativă de programe pentru publicul larg, cu producţii originale, entertainment de calitate şi informaţie utilă

Kanal D lansează un nou post în România. ”Ne bucuram mult să venim cu veşti bune, mai ales în această zi specială. Kanal D2 va emite începând din 2 aprilie, va fi o televiziune generalistă, cu o adresabilitate naţională. Ne dorim să aducem în faţa micului ecran, la Kanal D2, un public eterogen, activ, dinamic, căruia îi vom oferi diversitate, conţinut fresh într-o abordare proprie, aşa cum l-am obişnuit”, a spus Ugur Yeil, CEO Kanal D România.

Ultimele Articole

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.