KONDIMENT lanseaza primul training Google AdWords din Romania

AdWords  Seminar Leader va fi condus de Gabriela Andrei, Chief Learning Officer KONDIMENT si Google AdWords & Analytics Certified professional. Trainingurile vor fi sustinute in prezenta Ameliei Cretu, Agency Relations Manager al Google.

Sesiunile AdWords Seminar Leader se desfasoara pe durata unei zile intregi. Prima editie, din 18 Decembrie, va fi dedicata incepatorilor.

„Participantii la trainingul Initiere in AdWords vor fi introdusi mai intai in publicitatea online, unde vor afla tot ce trebuie sa stie despre motorul de cautare si reteaua de continut Google. Vor afla cum sa creeze campanii AdWords potrivite firmei si produselor lor, pe baza caracteristicilor publicului tinta. Prin cursul de optimizare a paginii web, vor invata cum sa isi transforme vizitatorii in clienti si cum sa isi mareasca traficul”, a explicat Gabriela Andrei.

In 18 ianuarie 2010 se va desfasura a doua editie, AdWords pentru Profesionisti, adresata specilistilor cu un nivel avansat de cunostinte. In cadrul acestui seminar, profesionistii vor invata tehnici avansate pentru optimizare, utile in cresterea traficului PPC, dar si a ratelor de conversie din pagina web.

Psihologia cautarii online, tehnicile de eficientizare a campaniilor PPC si anunturile multimedia sunt alte subiecte importante care se vor discuta in cadrul training-ului. De asemenea, participantii vor fi familiarizati cu termenul de retea de continut si vor invata cum sa organizeze campanii cu diferite instrumente.

Costul trainingului difera in functie de nivelul de experienta al participantilor, 125 EUR pentru incepatori si 145 EUR pentru avansati. Toti participantii vor primi un voucher de 50 EUR pentru publicitate AdWords .

KONDIMENT este una dintre cele mai mari agentii full service de marketing online din Europa de Est.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed