La Poiana Brașov s-a terminat pandemia? Urmează o serie de concerte ca în vremurile bune

Cu mult curaj, un important hotel din Poiana Brașov  propune, în detrimentul recomandărilor autorităților pentru sărbători în contextul pandemiei de coronavirus (în care normele de siguranță și distanțarea socială sunt și mai stricte), seri concertistice de sfârșit de an!

Da, ați citit bine, este primul stabiliment care are curajul să trâmbițeze găzduirea unui program concertistic în viitoarele zile având în vedere că s-au sistat toate concertele publice și târgurile de Crăciun iar autoritățile recomandă să petrecem sărbătorile acasă, fără prieteni și familia extinsă aproape.

Luxosul hotel de 4 stele propune pentru cei cu dare de mână, seri ca în ”vremurile bune”, însoțite de programe muzicale. De pe data de 23 decembrie, vor cânta pentru turiștii ce aleg să-și petreacă ultima săptămână din an în respectivul complex turistic trupa de cover-uri Miraj (23-26 decembrie), Alin Pascal & Band (24-25 decembrie), Corina (24 decembrie), Daniel Ignat, solistul trupei The ROCK (23-26 decembrie) și cel mai cunoscut saxofonist român în lumea bună a muzicii, Flavius Teodosiu & nemțoaica Linda Teodosiu, solista ce a uimit întreaga Europă ajungând în finala concursului ”Germania caută un star”, vor anima seara de Crăciun.

Un celebru actor de origine română, soțul Pamelei Anderson! Superstarul Sebastian Stan îl va întruchipa pe rockerul Tommy Lee

Conform site-ului hotelului, se pare că oferta unică de a intra la sfârșit de an în atmosfera petrecerilor ca altădată cu muzică live este de mare interes, în prezent nemaifiind camere disponibile. Același site nu vine un program detalit al serilor cu muzică, soliștii implicați promovând doar în mediul de prieteni prezumtivele concerte.

https://fb.watch/2q07eZnp3d/

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed