“Lăsaţi-l să moară!” Reacţia oamenilor la vederea agresorului împușcat de poliție

0
19
“Lăsaţi-l să moară!” Reacţia oamenilor la vederea agresorului împușcat de poliție

Doi muncitori, de 36 și 52 de ani, au murit înjunghiați, luni, în timp erau la muncă, într-un apartament din Onești, județul Bacău. Ei au fost sechestrați și apoi înjunghiați de fostul proprietar al imobilului în care lucrau meșterii. Acesta, la rândul său, a fost împușcat de poliție în momentul intervenției forțelor de ordine, care a avut loc după câteva ore de negocieri.

SURSE: Percheziții la zeci de firme și instituții publice apropiate de Darius Vâlcov

 

 

 

Fostul proprietar al imobilului, care a pierdut apartamentul în urmă cu 12 ani, în favoarea companiei unde lucrau victimele, i-a sechestrat pe cei doi și a încercat să obțină drept răscumpărare fosta sa proprietate.  Chiar el a sunat la poliție să spună că îi ține pe cei doi sechestrați, sub amenințarea unui cuțit. Negocierile cu specialistul poliției din Bacău au eșuat, așa că agresorul, un bărbat de 68 de ani, i-a înjunghiat pe cei doi muncitori.

ACTUALIZARE 20:10. Și al doilea muncitor care fusese înjunghiat a murit, potrivit informațiilor Digi24. El nu a mai apucat să fie transportat la spital și ar fi murit chiar în imobil, unde inițial s-a încercat resuscitarea lui.

Conform Observator TV, oamenii adunați la fața locului au cerut poliției să-l lase să moară pe criminal, după ce a fost împușcat.

Ministrul Voiculescu demontează o minciună rostogolită de PSD-iști

 

 

Știrea inițială:

Un bărbat a murit, luni, la Onești, în județul Bacău, și alți doi sunt răniți în urma unui conflict în timpul căruia a avut loc o sechestrare de persoane.

Doi muncitori au fost sechestrați într-o locuință de fostul proprietar al imobilului, care ar fi avut nemulțumiri în legătură cu lucrări executate de aceștia în trecut. 

Poliția a fost anunțată de sechestrare de însuși fostul proprietar al imobilului, care are 68 de ani. Polițiștii au venit la locul incidentului, au stat stat de vorbă inițial cu bărbatul, nu s-au înțeles, au intrat peste el și l-au împușcat.

Înainte de intervenția polițiștilor, proprietarul i-a înjunghiat pe cei doi muncitori. Unul dintre ei a decedat la spital, după ce a intrat de două ori în stop cardiac. Cel de-al doilea muncitor era resuscitat la locul unde a avut loc incidentul, dar deocamdată nu se cunosc detalii despre starea lui, a declarat la Digi24 Anca Băncescu, director medical la Spitalul din Onești.

„În jurul orei 15:00 a fost adus în CPU o persoană în jur de 36 de ani cu multiple plăgi înjunghiate, sternale, toracice anterioare și posterioare. A fost adus în stop cardiorespirator. Inițial, s-a reușit resuscitarea pacientului, dar ulterior a intrat din nou în stop. S-a recurs la toracotomie și la masaj cardiac manual, dar din păcate, în jurul orei 18:00 a fost declarat decesul”, a declarat medicul.

„Apoi a fost adus agresorul, în jur de 68 de ani, destul de agresiv, cu multiple plăgi împușcate, toracice, membrele superioare, membrele inferioare, care după investigațiile din Urgență a fost dus pe departamentul de chirurgie în vederea continuării investigațiilor și eventual a intervenției chirurgicale și ulterior a monitorizării”, a relatat dr. Anca Băncescu. Agresorul este sub paza poliției și era stabil hemodinamic, după primele investigații.

În ceea ce-l privește pe al doilea muncitor, medicul nu a știut să dea detalii, dar avea informații că a fost resuscitat „cu succes” în imobilul unde a avut loc sechestrul.