Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu promovează Vama Veche cam dezbrăcate. Fac parte dintr-un film românesc cu un buget de aproape 1 milion de euro

Într-o mișcare îndrăzneață și plină de originalitate, actrițele Laura Cosoi, Ada Condeescu și Adela Popescu apar complet goale pe afișul noului film românesc „Retreat Vama Veche”.

 Filmul, regizat de cunoscutul cineaste Petre Năstase și având un buget impresionant de aproape 1 milion de euro, promite să fie una dintre cele mai așteptate producții ale toamnei.

Petre Năstase, cunoscut regizor de producții de televiziune, concerte, cinematografice și videoclipuri, a adunat un număr record de vedete pentru această comedie. Distribuția include nume mari precum Mihai Mărgineanu, Daniel Nuță, Toto Dumitrescu, Emilia Popescu, Lia Sinchevici, Smaranda Caragea, Răzvan Fodor, Radu Vâlcan, Ștefan Lupu, Marius Stănescu, Ovidiu Niculescu, Jorge, Mihai Popescu, Vasile Calofir, Cosmina Păsărin, Adelina Pestrițu și Florin Călinescu.

Retreat Vama Veche”, o poveste amuzantă

„Retreat Vama Veche” urmărește povestea Evei, interpretată de Ada Condeescu, care, împreună cu prietenele ei bune, Corina (Adela Popescu) și Dana (Laura Cosoi), trăiește o experiență de neuitat în timpul petrecerii burlăcițelor, organizată în Vama Veche. Această escapadă, promisă încă din adolescență, devine o călătorie plină de întâlniri amuzante și situații haioase, dar și o oglindă simbolică în care cele trei femei își descoperă problemele, defectele și secretele.

Laura Cosoi, Adela Popescu și Ada Condeescu promovează Vama Veche goale pușcă

Un proiect cu semnificație personală

Pentru noi, acest proiect a fost mai ceva ca un retreat. A fost o bucurie de reîntâlnire cu noi de azi în care am descoperit cât de importante ne-am fost una alteia în trecut. A avut multă însemnătate totul, fiecare zi de filmare, fiecare noapte de repetiții, fiecare dimineață rece, cu miros de mare, de prietenie și de bine. A fost un mix de personal și profesional, o compatibilitate generală, cu energie bună și întâlniri valoroase cu oameni incredibil de buni și dragi”, au declarat cele trei actrițe care au pozat fără inhibiții pe afișul filmului.

Lansarea oficială „Retreat Vama Veche”, primul film românesc realizat în sistem dolby atmos

Trailerul filmului „Retreat Vama Veche” a fost lansat cu entuziasm, iar filmul va intra în cinematografe din toamnă, în octombrie. Este primul film românesc cu sunetul editat în sistem Dolby Atmos, precum marile producții hollywoodiene. Numele lui Petre Năstase este legat de marile evenimente publice ale Pro TV-ului dar și de zeci de videoclipuri ale vedetelor scenei muzicale românești.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed