Lovitură pentru GIGI BECALI! Ionuț Luțu a fost găsit vinovat

0
44

Șoferul lui Gigi Becali, Ionuț Luțu, a fost găsit vinovat de către polițiști pentru producerea accidentului de luni dimineață, în care cei doi au fost implicați.

Se pare că fostul fotbalist a dorit să „dribleze” regulile de circulație, iar acest lucru îl va costa scump. A rămas fără permis pentru următoarele două luni din cauza nerespectării regulilor privind prioritatea de trecere, ce au produs un accident de cirucație din care au rezultat pagube materiale.

Șoferul implicat în accident, deținător al unui Logan, a fost găsit cu o alcoolemie de 0.18% și a rămas fără permis pentru următoarele trei luni.

Reamintim că luni dimineața, în jurul orei 06:50, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112 cu privire la producerea unui accident rutier la intersecția dintre Bd. Aviatorilor / Aleea Alexandru, în care au fost implicate două autovehicule.

La volan s-a aflat Ionuț Luțu, iar lângă el Gigi Becali, care a plecat imediat spre casă. Din fericire, nu au existat decât pagube materiale, iar toată lumea este în siguranță.

„Sunt bine sănătos. Luțu se afla la volan. Eu nu am nicio pretenție de la șoferul celălalt. Poliția a venit destul de repede. Omul era speriat, nu știu dacă era băut că nu m-am dus eu la ei. Poliția i-a luat și s-a dus să le ia probe.

La mine în mașină Luțu se afla la volan. Eu nu vreau ca omului să i se întâmple vreun dosar penal.. A fost și ploaia asta Eu am plecat apoi acasă. O să îl sun pe Luțu să văd ce au făcut”, a spus Gigi Becali.