Adio celebritate! Lucian Viziru și-a deschis propria academie de tenis. Legătura strânsă a fostei vedete a muzicii și telenovelelor cu nobilul sport

Lucian Viziru și-a deschis propria academie de tenis.

Puțini știu că fostul solist din Gaz pe Foc și protagonist al multor producții de televiziune de succes ale anilor 2000 (”Inimă de țigan”, ”Lacrimi de iubire” ori ”Regina”) duce mai departe un nume emblematic al nobilului sport,  cel al bunicului său Gheorghe ”Gogo” Viziru, maestru emerit al sportului, campion mondial universitar la dublu, participant la Roland Garros și Wimblendon. De asemenea, participant în echipa României pentru Cupa Davis din 1948 și 1971.

Lucian și-a asumat misiunea să ducă mai departe numele de Viziru, și, cu mult înainte să cunoască celebritatea, la 16 ani a devenit vece-campion național de tenis la dublu. În următorul an a câștigat primul turneu internațional ITF.

Lucian Viziru și-a deschis propria academie de tenis! Cel ce a frânt inimile tinerelor în anii ’90 ca popular solist și actor de telenovela, Lucian Viziru (46 de ani) s-a reîntors în țară după ce și-a luat atestatul de antrenor de tenis acreditat ATP la Ștuttgard, Germania, oraș unde a locuit timp de șapte ani și a antrenat mici tenismeni. Și la propria academie, Viziru Tennis Academy are grupe pentru copii, dar și cardio tenis, pentru pasionații amatori.

”Mi s-a dat o a doua şansă în tenis şi asta datorită bunicului meu (FOTO), care şi-a dorit să-i calc pe urme şi să devin un mare campion de tenis, cel puţin la fel de mare cum a fost el. Din păcate, nu-i pot îndeplini dorinţa ca jucător, ci ca antrenor. El a fost antrenor de Cupa Davis, dar am ambiţia să-l egalez”, spune mândru Lucian Viziru care se angajează să dezvolte într-un mod distractiv abilitățile tinerilor pasionați.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri