Mădălina Ghenea a răbufnit! A dezvăluit ce pensie alimentară primește de la multimilionarul Matei Stratan

Mădălina Ghenea este faimoasă, pe culmile succesului la Hollywood (după ”House of Gucci”) iar celebri actori și bogați oameni au curtat-o. Însă a ales să devină mamă cu Matei Stratan.

La scurt timp după venirea pe lume fiica sa, nepoata multimilionarului român Dan Stratan, Mădălina și  Matei s-au despărțit, Charlotte rămânând în grija mamei sale, cea care primește și o pensie alimentară de la părintele copilului. Pensie în jurul căreia s-au creat o grămadă de speculații având în vedere că familia tatălui copilului său este una dintre cele mai bogate din România. Fostul socru al Mădălinei Ghenea, discretul afacerit Dan Stratan are o avere evaluată la 250 milioane de euro și proprietăți în Italia și Marea Britanie.

Chef Cătălin Scărlătescu vinde și cozonaci! Cât ajunge să coste unul după rețeta sa specială

 

Mădălina Ghenea a răbufnit! ”Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine”

”Nu am primit nimic, absolut de la nimeni. Plătesc singură chiria la Milano, nu plăteşte nimeni pentru mine. Charlotte primeşte 1.500 de euro pe lună de la tatăl ei. În acest moment sunt în vacanţă cu fiica mea şi ţin să precizez că am plătit eu biletele de avion şi hotelul!”, a răbufnit Mădălina Ghenea într-un InstaStory răspunzându-le celor ce cred că actrița duce o viață luxoasă susținută de familia copilului său, care i-ar fi cumpărat un apartament.

Mădălina Ghenea se află într-o pauză de filmări ( joacă alături de starul hollywoodian Ed Westwick în ”Deep Fear”) și a plecat cu fetișța sa în vâstă de 5 ani,  în Dubai. Despre tatăl fetiței sale se spune că a fost cel mai bogat iubit al său de până acum, cu o avere chiar mai mare decât a lui Leonardo DiCaprio.

 

”Delia este cel mai bogat artist din România!” Ce vedetă, prieten al solistei, a spus asta

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed