AcasăActualitateManifestările de 1 Decembrie se vor muta în online

Manifestările de 1 Decembrie se vor muta în online

Singurele evenimente organizate anul acesta cu un număr limitat de persoane sunt depunerile de coroane şi slujba care va fi oficiată în curtea Catedralei Reîntregirii Neamului.

 

Cum se circulă pe DN1 după ce orașul Otopeni a intrat în carantină

 

Anul acesta va lipsi atât masa populară organizată de obicei în Piaţa Cetăţii din Aba-Iulia, dar şi focul de artificii. Turiştii care vor să meargă la Alba-Iulia de Ziua Naţională trebuie să ştie că sunt restricţii de circulaţie şi că vor fi nevoiţi să aibă declaraţia pe propria răspundere asupra lor.

 

 

Orașele Alba Iulia, Sebeș, Blaj, Cugir, Abrud și comuna Ciugud au intrat deja în carantină din cauza numărului mare de persoane infectate raportate la mia de locuitori.

 

Măsurile obligatorii pentru toate persoanele care se află permanent sau tranzitează zonele menționate, au fost stabilite prin ordin al șefului Departamentului pentru Situații de Urgență. În interiorul celor șase localități vor fi limitate deplasările, vor fi interzise numeroase activități economice, culturale și va fi necesară declarația pe propria răspundere.

 

 

Ultimele Articole