Marea vedetă a muzicii anilor ‘90, Mihaela Cernea și-a deschis propria sală de fitness și yoga

Vedeta muzicii anilor ’90 cu grupul său, Class, Mihaela Cernea continuă să rămână în mișcare. Fosta artistă, acum profesor pentru o nouă generație de artiști prin studioul său de producție muzicală, solista și-a deschis o sală fitness și yoga în inima cartierului Cotroceni.

Fiica veteranului muzician  Sfinx  Mihai Cernea, Mihaela, arată la fel de bine la 44 ani, ca acum 25 de ani, când, alături de fratele său, Vlad Cernea, dar și Mihaela Florea și Florin Cojocaru a debutat pe scenele vremii și s-au bucurat de un succes uriaș. Pasionată de sport, de la a-și deschide propriul studio și sală de fitness a fost doar un pas.

Nicușor Mocuța, ieri boschetar, azi multimilionar! A ajuns în SUA cu 500 $ iar astăzi are 100 de apartamente

Mihaela Cernea și-a deschis propria sală de fitness și yoga

Marea vedetă a muzicii anilor ‘90, Mihaela și-a deschis sală de fitness și yoga în Controceni

”Am găsit un spațiu bun lângă casă, în cartierul Cotroceni unde îmbin utilul cu plăcutul, în acest loc pe care îl consider unul minunat. Am făcut mult sport și până să-l transform într-un loc plăcut, dedicat mișcării. Timp de trei săptămâni am muncit la transformarea lui”, ne spune fosta artistă ce, acum, se ocupă de mulți artiști tineri, prin Class Music Studio, dar și de cariera fiului său, Leon, muzician ca mama sa. Băiatul său este toboșar asemeni unchiului său, talentatul Bubu Cernea, dar și bunicului său, Mișu Cernea, care a cântat cu unele dintre cele mai vechi titulaturi muzicale rock românești- Mondial și Sfinx. Mamă a doi copii, Leon (16 ani) și Leia (12 ani) sunt mai alături de mama lor la sală, ba chiar i-au fost de ajutor la amenajarea locului, de asemenea, soțul său, cunoscutul artist plastic Costin Craioveanu.

Andreea Marin vs Andreea Esca! Întâlnire istorică între cele două dive. ”Îmi plac oamenii care nu păcălesc”

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed