Mărturia agresorului din parc. A cedat în fața polițiștilor. Mama băiatului: Nu e prima dată

0
29
Mărturia agresorului din parc. A cedat în fața polițiștilor. Mama băiatului: Nu e prima dată

Un val de furie a stârnit pe rețelele sociale un filmuleț de câteva zeci de secunde în care Alexandru Cobzaru, un bărbat de 29 de ani, din Hunedoara, a fost înregistrat în timp ce a atacat cu sălbăticie și fără a avea vreo ezitare, un copil în vârstă de 13 ani, care se afla într-un loc de joacă amenajat într-un cartier din municipiu.

 

 

Tragedia continuă. Alte două persoane au murit în urma incendiului de la Balș. Bilanțul e cutremurător

 

 

El a fost arestat aseară pentru 30 de zile. În fața polițiștilor, tânărul ar fi plâns, potrivit unor surse din anchetă, susținând că nu și-a mai putut controla nervii.

„A declarat că recunoaște și regretă faptele săvârșite, pe care le-a pus pe seama unei izbucniri de furie”, au precizat anchetatorii despre mărturia lui Cobzaru.

 

ANCHETĂ: Regina Marii Britanii a făcut lobby pentru schimbarea legii ca să-și ascundă averea privată

 

 

 

Imaginile publicate pe rețelele de socializare îl arată pe acesta îndreptându-se furios către copilul care se dădea pe un leagăn, iar după ce l-a înjurat, strigându-i „Vino aici, f… morţii mă-tii”, l-a strâns cu mâinile de gât, l-a ridicat deasupra capului său și l-a trântit puternic de caldarâm. Copilul, care este chiar nepot al agresorului, s-a prăbușit cu zgomot, lovindu-se cu capul și cu spatele de pamânt, iar după ce a mișcat de câteva ori din mâini și a gemut, a rămas inert, leșinând din cauza șocului.

 

Bătăușul și-a întors privirile de la victima aflată în stare de inconștiență și s-a îndreptat spre propriul fiu, în vârstă de șapte ani, aflat în același loc de joacă. L-a îmbrâncit și pe acesta și l-a înjurat, plecând apoi liniștit spre casă.

 

Mama copilului trântit la pământ în parc povesteşte că nu este prima dată când fiul său este bătut de agresor.

 

„L-am înrebat pe copil ce-l doare. A zis că spatele și nu-și aduce aminte nimic. A venit bătut… am zis, hai, că l-a lovit, nu am avut treabă cu el (cu agresorul, n.r.), i-am zis nu mai lovi copiii mei, dar acum s-a ajuns prea departe. Nu-i prima dată”, a povestit femeia, potrivit Antena 3.