MediaCafé a lansat portalul yahooadvertising.ro

Portalul va oferi date cantitative şi calitative actuale privind traficul din România în reţeaua Yahoo!, spun oficialii MediaCafe.

„Instrumentul pune într-o lumină validată şi credibilă poziţia reţelei în clasamentul general al audienţelor online din România, afişând cifre de trafic centralizate şi auditate după metodologia unei companii listate la bursă cum este Yahoo!.

Suntem convinşi că acest demers va clarifica poziţia Yahoo! în România în topul audienţelor online şi va contribui la succesul campaniilor de comunicare online cu puterea şi impactul pe care îl are destinaţia numărul 1 online al Românie”, a declarat Mihai Fanache Managing Director Media Cafe, compania care reprezintă exclusiv Yahoo! în România din 2006.

Potrivit oficialilor Media Cafe, Yahoo! a înregistrat în România,  în luna ianuarie, un număr total de 7,940,815 de utilizatori unici. Reţeaua generează peste 2 miliarde de afişări lunar şi este accesată săptămânal de 9 din 10 utilizatori de Internet.

Media Cafe, companie fondata în anul 2006, este reprezentantul exclusiv al Yahoo! în Romania în domeniul dezvoltării campaniilor online pe această reţea.

Compania are o echipă de 18 specialişti şi oferă soluţii de buying, planificare şi creaţie online. Printre clienţii companiei se numără BCR, ING, P&G, Vodafone, Orange, Coca Cola, Toyota si Mastercard.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed