Michelin lansează gama de anvelope pentru camioane X LINE Energy

Michelin Mobility Forum este un concept sub care vor fi desfăşurate o serie de evenimente ce îşi propun să aducă la aceeaşi masă reprezentanţi ai autorităţilor şi ai mediului privat din domeniul auto.

 

Soluţia propusă de Michelin este noua gamă de anvelope MICHELIN X® LINE ENERGY, a cărei eficienţă superioară privind economia de carburant, alături de alte caracteristici de performanţă precum siguranţa şi longevitatea, satisfac nevoile companiilor de transport şi aduc soluţii reale problemelor de azi ale transportatorilor.

 

„Noile anvelope asigură reducerea substanţială a costului total de posesie, graţie claselor de eficienţă energetică obţinute conform programului european de etichetare a anvelopelor. În plus, transportatorii nu doar economisesc carburant, ci şi beneficiază de o perioadă mai mare de exploatare a acestora, deoarece pot fi reşapate şi recanelate de mai multe ori” a declarat Ciprian Martin, Director Naţional de Vânzări anvelope de camion, Michelin România.

 

Într-un an, MICHELIN X® LINE™ Energy™ ar genera economii de 1000 €, 2/3 provenite din economia de carburant şi 1/3 provenită din longevitatea sporită. Aceasta reprezintă o treime din marja operaţională anuală generată de vehicul.

 

„Piaţa anvelopelor de camion este o piaţă influenţată în mod direct de evoluţia indicatorilor macroeconomici. În acelaşi timp, piaţa din România este o piaţă importantă de anvelope premium, aceasta reprezentând 45% din piaţa totală. În 2013, ne aşteptăm la o creştere moderată a pieţei de anvelope de camion, de aproximativ 2%, însă din aceasta, estimăm că segmentul de transport internaţional va înregistra cea mai mare dinamică, de aproximativ +13% până la finalul anului.” a declarat Alina Ghica, Director Marketing Michelin România şi Balcani.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri