Mihai Chirica: Continuăm proiectul cu finanţare europeană de eficientizare energetică a Spitalului Clinic de Recuperare / Investiţie de peste 40 de milioane de lei

”Continuăm proiectul cu finanţare europeană de eficientizare energetică a Spitalului Clinic de Recuperare. În valoare totală actualizată de 40.108.596,52 lei (circa 9 milioane de euro), proiectul presupune termoizolarea anvelopei, eficientizarea sistemului actual de producere a energiei pentru încălzire / răcire, înlocuirea instalaţiei de distribuţie între punctul termic şi tronsonul B şi a distribuţiei principale din subsol şi a coloanelor, modernizarea sistemului de acţionare şi ghidaj al lifturilor, realizarea de rampe de acces pentru persoane cu dizabilităţi, înlocuirea corpurilor de iluminat cu lămpi cu led, repararea trotuarelor etc”, a scris, marţi, pe Facebook, Mihai Chirica.

Priimarul din Iaşi precizează că suntinvestiţii foarte utile în cadrul programului general de modernizare a sistemului de sănătate.

”În plus, după cum se ştie, utilităţile s-au scumpit masiv în ultimii ani, iar una dintre priorităţile noastre este tocmai eficientizarea consumului de energie. Aceasta este doar una dintre investiţiile cu fonduri europene, dar şi locale de care va beneficia sistemul medical ieşean în viitorul apropiat”, a mai transmis Chirica.

 

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed