Mihai Morar, uimit de educația financiară a fetelor sale: ”Au bursă, mă mai împrumută!”

Mihai Morar este tată a trei fete, una în vârstă de doar 4 ani. Însă este mândru foc de Mara și Cezara, gemenele sale (16 ani) care sunt eleve cu rezultate meritorii și bursă.

Bani pe care îi drămuiesc și respectăm, fapt despre care și realizatorul de emisiuni radio, mai nou gazdă de evenimente culturale este foarte uimit dar și mândru. ”Fetele mele au o altă relație cu banii. Noi, pentru că nu aveam când eram mici, în sensul nu că eram săraci, dar atunci nu prea avea nimeni și noi evident că ne-am dorit și din alea și din alea și haine, și mașini, generația asta nu e așa. E mai puțin dependentă de bani și sigur că am avut discuții despre bani”, spune Mihai Morar, care este și owner la câteva mici spații comerciale de savurat o cafea.

Mihai Morar, uimit și mândru de educația financiară a fetelor sale! ”Când intru în magazine, mai degrabă eu sunt cel care cheltuiesc mai mult decât ele, chiar dacă sunt fete, sunt foarte atente și la sumă, plus că ele amândouă au bursă. Și mă mai împrumută și pe mine din când în când atunci când nu am bani la mine”, adaugă Morar (42 de ani).

Eu, noi personal cred că ne-am făcut datoria, deși n-am făcut copii din datorie, ci din dragoste. Totul s-a întâmplat nu când ne-am dorit noi, ci când și-au dorit ei, îngerii, să vină printre noi. Roua a venit atunci când, dacă m-ai fi întrebat dacă mai fac un copil, aș fi zis: „Dar nu mi-e suficient cu două? Deci, niciodată n-am zis nu, dar cred că… nu știu, ca să dau un răspuns de-ăsta de antrenor de fotbal, prioritățile noastre sunt altele acum. (râde) Cum erau și înainte de a se naște Roua. Dar, repet, e deja târziu în viață. Eu întotdeauna mi-am dorit și mi-a plăcut chestia asta de a fi un tată tânăr, și mi-a ieșit”, a mai spus moderatorul despre binecuvîntarea de a fi tată de fete.


Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed