Milionarul Călin Donca a fost eliberat din spatele gratiilor! În continuare va fi cercetat pentru evaziune fiscală și înșelăciune

Milionarul excentric Călin Donca a fost eliberat din închisoare. Magistrații au decis să-l elibereze înainte de sărbători pe afaceristul cu cinci copii, însă acesta va fi în continuare judecat pentru constituirea de grup infracțional organizat, delapidare și evaziune fiscală.

Donca (38 de ani), cel care făcea spectacol cu fiecare apariție pe șoselele din Brașov, și datorită superautomobilelor sale, a fost plasat în arest la domiciliu. De fapt, mai toate mașinile sale de valoare, inclusiv un Mc Laren-ul  765LT Spyder care costă aproape 400.000 de euro, au fost confiscate de ofițerii DIICOT.

Milionarul Călin Donca a fost eliberat din spatele gratiilor! ”Respinge propunerea D.I.I.C.O.T – Serviciul Teritorial Braşov relativ la inculpaţii Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana. baza art 242 al 2 C.pr.pen dispune înlocuirea măsurii arestării preventive a inculpatilor : Donca Oncioiu Călin şi Buzatu Ileana-Oana cu măsura arestului la domiciliu pe o durată de 30 de zile, începând cu data rămănerii definitive a prezentei încheieri. Obligă inculpatul Donca Oncioiu Călin ca pe durata acestei măsuri să nu părăsească imobilul în care locuieşte, fără permisiunea instanţei în faţa căreia se află cauza, cu excepţia situaţiilor în care trebuie să se prezinte în faţa organelor judiciare, la chemarea acestora.”, se arată în soluția Tribunalului Brașov.

În urmă cu ceva vreme, Călin și Oridana Donca au acceptat să-și prezinte viața de zi cu zi, cu bune și rele, în noul sezon al reality show-ului ”Mămici de pitici” (Antena Stars). Cei doi, care au împreună cinci copii, s-au prezentat drept cei mai tineri părinți milionari din România.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed