Mindshare România a fost reconfirmată pentru contul Unilever

Serviciile Mindshare pentru Unilever includ planificare strategică şi implementare atât pentru media tradiţională cat şi pentru mediul digital, şi o gamă de servicii diversificate, precum business planning şi branded entertainment.

Mindshare România coordonează şi activităţile de media desfăşurate de Unilever în regiunea Europei Centrale şi de Sud: Bulgaria, Albania, Macedonia, Serbia, Muntenegru şi Moldova.

‘Suntem agenţia de media a Unilever în România de peste 11 ani şi am avut ocazia să realizăm împreună numeroase premiere în media şi proiecte de comunicare foarte creative care sunt acum listate în portofoliul de proiecte ‘best practice’ Unilever la nivel internaţional’, a spus Oana Petroff, Managing Director Mindshare.

Mindshare a fost reconfirmată de către Unilever
în 12 pieţe cheie. Ţările unde Mindshare continuă colaborarea cu Unilever includ Statele Unite şi ţările Europei de Vest, UK, Olanda, Germania, Franţa, Spania, Ţările Nordice.

În alte regiuni, Mindshare a păstrat business-ul Unilever în India şi Thailanda şi a câştigat colaborarea în Canada, extinzând astfel colaborarea cu Unilever din SUA.

Mindshare face parte din grupul de comunicare WPP, cu o cifră de afaceri de peste 23 miliarde dolari (sursa: RECMA). Compania are o reţea de 115 birouri în 82 de ţări în SUA, America Latină, Europa, Orientul Mijlociu şi Asia Pacific.

Serviciile agenţiei acoperă strategie, planificare, implementare, negociere şi cumpărare media, dar şi servicii specializate precum consultanţă de marketing, dezvoltare de conţinut, cercetarea consumatorului, modelare econometrică.

În România, Mindshare colaborează cu advertiseri ca Unilever, RCS-RDS, Mazda, LG, Eureko, Groupe Seb.

Unilever, una dintre cele mai importante companii de pe piaţa mondială a bunurilor de larg consum, este prezentă în România din 1995.

Portofoliul de mărci pe care Unilever le comercializează include mărci precum Dero, Omo, Cif, Domestos, Coccolino, Dove, Rexona, Axe, Sunsilk, Delma, Rama, Becel, Delikat, Knorr, Lipton şi Algida.

Unilever coordonează de la Bucureşti regiunea Europei Centrale şi de Sud, formată din România, Bulgaria, Albania, Macedonia, Serbia, Muntenegru şi Moldova.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed