AcasăMoney&PeopleMircea Bravo, comediantul cu câștiguri fabuloase din Youtube și Facebook. A produs...

Mircea Bravo, comediantul cu câștiguri fabuloase din Youtube și Facebook. A produs sute de mii de euro din scheciuri și reclame

Cunoscut tuturor celor dependenți de online, comediantul Mircea Bravo este unul dintre cei mai iubiți creatori de conținut media de la noi. Cu peste 500 de scheciuri umoristice, ardeleanul se bucură de aprecierea a peste 3 milioane urmăritori pe Facebook și un milion de abonați YouTube.

Popularitate ce i-a adus implicit și ceva bănuți în conturi, firma sa, Bravo Productions care, de anul trecut și-a triplat cifra de afaceri. Pe numele său Mircea Popa, Mircea Bravo are în spate o echipă mică, însă instruită și câțiva colaboratori, cea mai cunoscută fiind Tanti Lenuța din Chinteni, ”bunica” lui Mircea Bravo din scheciuri, personaj principal în multe filmulețe de succes.

A ieșit din afacerea cu pește! Bodo de la Proconsul a dat taverna grecească și s-a mutat la țară

”În 2016 am hotărât să extindem gama de produse şi am realizat primele schetchuri. Mici filme în care e nevoie de cameramani, actori, scenariu scris dinainte etc. Ca orice lucru de care ne-am apucat, şi la sketchuri am vrut să fim cei mai buni şi să oferim urmăritorilor cele mai bune videouri.

Mircea Bravo, comediantul cu câștiguri fabuloase din Youtube și Facebook

Ne-am extins echipa şi am adus cel mai bun cameraman şi cel mai bun sunetist. Să fie o plăcere să te uiţi şi să asculţi videoul. Ştii când te zgârie la ureche sunetul la anumite scheciuri? Noi am spus că nu vrem chestia asta. Apoi, am adus şi oameni noi pe scenariu, adică pe idei. Un singur om nu poate să aibe în fiecare săptămână o idee tare de video. Sunt sigur că nu toate videourile vă plac. E normal. Unele se adresează tinerilor sub 20 de ani, altele oamenilor de peste 30 de ani. Dar vreau să vă asigur că fiecare video e făcut ca să vă facă să râdeţi”, povestește Mircea Popa

Unica fiica lui Ion Țiriac, în cea mai sexy apariție a sa de până acum. Natalia arată spectaculos! /FOTO

.

 

Ultimele Articole