Mirela Iovu, CEC: Bancherii adevăraţi îşi sprijină clienţii în momentele dificile

„În contextul actual al crizei din sistemul bancar, cuvântul de ordine este prudenţa. Băncile trebuie să dea dovada de responsabilitate şi sprijine clientul. CEC Bank nu mai procedează la executarea silită la întârzieri de 90 de zile”, a explicat Mirela Iovu, vicepreşedinte CEC Bank.

În ceea ce priveşte evoluţia CEC Bank în această perioadă, Mirela Iovu, a mai explicat că aceasta a înregistrat o creştere peste 34% a creditelor.

Statul nu ajută economia pentru că absoarbe lichidităţile din piaţă

Cristi Dobrotă, director general, Greenfiber International, a declarat la The Money Channel că pentru România, criza financiara a însemnat o dificultate foarte mare în a obţine finanţare.

De asemenea, acesta a mai precizat ca statul nu a ajutat economia şi industria în această perioadă şi asta pentru că el tinde să absoarba lichidităţile de pe piaţă.

The Money Channel a organizat miercuri, 4 noiembrie, la Buzău, masa rotundă “Soluţii eficiente pentru comunitatea de afaceri”, un eveniment din seria “Business Trends Round Table”.

Business Trends Round Table” este o serie de dezbateri inţiate şi organizate de The Money Channel axate pe problemele de interes pentru mediul de afaceri românesc. Dacă cea dintâi ediţie a punctat importanţa outsourcing-ului în managementul afacerilor pe timp de criză, iar cea de-a doua ediţie a fost dedicată pieţei construcţiilor, următoarele  evenimente „Business Trends Round Table” îşi propun o analiză a parteneriatelor public-private şi a evoluțiilor pieţei alimentare în contextul economic actual.

Evenimentul “Soluţii eficiente pentru comunitatea de afaceri” este organizat în parteneriat cu Vodafone România şi va avea loc la Buzău, în Sala Mare a hotelului Pietroasa, Piaţa Daciei nr.1.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed