MONEY EXPRESS: Madonna CEO

“O mare parte din succesul meu se datorează faptului că sunt o bună femeie de afaceri, dar nu cred că este necesar ca oamenii să ştie acest lucru”, spunea la un moment dat Madonna, citată de “The Scotsman”.

Dincolo de faptul că şi-a construit, încă din anii ’80, un brand aflat în continuă metamorfoză, Madonna şi-a definit şi un proiect de business care i-a generat o avere personală de sute de milioane.

Poate că nu este “cea mai deşteaptă femeie de afaceri a Americii”, aşa cum o numea în 1990 revista “Forbes” în urma unui sondaj, însă nici definiţia nu este o exagerare flagrantă. Cu un IQ de 140, “cu mania ei de a planifica totul”, cu “autodisciplina şi permanenta atenţie la detaliu”, după cum remarca profesorul de management Colin Barrow în cartea sa “Business Plans for Dummies”, Madonna şi-a manageriat cu metodă şi inteligenţă brand-ul şi modelul de business.

Care sunt metodele prin care şi-a definit acest brand? Care sunt calităţile de businesswoman şi ce anume pot învăţa oamenii de afaceri de la Madonna? Puteţi afla din săptămânalul de business MONEY EXPRESS.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed