Monica Odagiu a fost implicată într-un accident mortal. Ieri solista și actrița a lovit cu mașina un om, în centrul Capitalei

0

Monica Odagiu a fost implicată ieri într-un accident mortal. Solistă și actrița a lovit un pieton care traversa strada. În urma impactului, bărbatul (35 de ani) a decedat.

 Vedeta din succesul cinematografic ”Teambuilding”, emisiunile ”Te cunosc de undeva”, ”Vocea României” dar și din spoturi comerciale, Monica Odagiu (26 de ani) a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind nul. Conform informațiilor furnizate de Brigada de Poliție Ruteră, actriței i-a fost deschis un dosar penal pentru sărvârșirea infracțiunii de ucidere din culpă. Conform celor declarate de fosta protejată a lui Dan Bittman, Monica Odagiu a susținut că pietonul s-a aruncat efectiv în fața mașinii sale. La câteva ore de la tragedie, Monica Odagiu a publicat și o declarație despre accidentul soldat cu moartea unui pieton.

Monica Odagiu a fost implicată într-un accident mortal. Prima sa declarație: ”Am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie”

”Am trăit o experiență tragică, fiind pusă într-o situație in care efectiv nu am mai avut ce să fac decât să privesc neputincioasă cum se stinge un om în fața mea, deși am incercat să evit acest tragic eveniment. Sunt traumatizată pentru că nu îmi ies din minte acele clipe teribile în care acel om s-a stins și nu doresc nimănui să treacă prin asta. Îmi cer scuze tuturor celor care așteptau o reacție imediată din partea mea, dar vă rog să mă credeți că în acele momente nu am fost în stare.

Departe de mine gândul de a ascunde vreo chestiune relevantă vizavi de acest tragic eveniment și vreau să subliniez că totul a fost înregistrat pe camerele video, iar cei care se ocupa de caz si au apucat să le verifice apreciază că nu am greșit, reacțiile mele în acele clipe fiind firești și corecte. Primele mele gânduri merg spre o familie care astăzi a pierdut pe cineva iubit. Din păcate eu nu am putut schimba în niciun fel acest final, deși am făcut tot ceea ce se putea face in acele secunde pentru a evita o tragedie. Vă rog pe toți să mă înțelegeți că în aceste momente am și eu nevoie de liniște ca să pot să trec peste șoc. Vă mulțumesc dacă lăsați legea să-și spună cuvântul”, a scris Monica Odagiu care a accidentat mortal un bărbat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.