Moștenirea primită de Dragoș Dolănescu: planuri ambițioase și investiții în turism. Vrea asociat ori 300.000 de euro pe o vilă la Sinaia!

Dragoș Dolănescu, fiul regretatului interpret de muzică populară Ion Dolănescu, are planuri ambițioase pentru moștenirea primită de la tatăl său.

După o luptă juridică de opt ani cu fratele său, Ionuț Dolănescu, Dragoș a obținut o vilă impunătoare în Sinaia și un teren valoros în localitatea Butimanu.

Casa de la Sinaia: planuri de transformare

Vila de la Sinaia, construită în anii ’90, este o locuință spațioasă cu 15 camere și o grădină generoasă, însă într-o stare de degradare dat fiind faptul că nu e locuită de tot atâția ani. Dragoș Dolănescu a cerut inițial 500.000 de euro pe această proprietate, iar acum 300.000 de euro, considerând că nu își permite să o reamenajeze și să o administreze de la distanță, el locuind în Costa Rica. „Vila din Sinaia, este degradată, mi-ar trebui în jur de 100.000 de euro ca să o aranjez, nu am acești bani, așa că am scos-o la vânzare„, a confirmat Dragoș Dolănescu, fost deputat în statul insular.

Vrea 300.000 de euro pe vilă la Sinaia ori un asociat pentru a o tranforma în pensiune

Deși vila este scoasă la vânzare, Dragoș (48 ani) nu exclude posibilitatea de a o transforma într-o pensiune. Aceasta a fost prima sa idee, considerând potențialul imobilului de a genera venituri semnificative. Dragoș speră să găsească un cumpărător ori un asociat dispus să investească în renovarea și transformarea vilei.

Moștenirea primită de Dragoș Dolănescu: planuri ambițioase și investiții în turism. Vrea asociat ori 300.000 de euro pe o vilă la Sinaia!

Caută partener și pentru un teren lângă baltă, la Butimanu

Pe lângă vila din Sinaia, Dragoș Dolănescu are planuri și pentru terenul din Butimanu, aflat lângă un lac și foarte căutat de pescari. Aici, fiul cel mai al lui Ion Dolănescu intenționează să îl dea în concesiune. Aceasta ar putea fi o oportunitate excelentă de a valorifica potențialul al zonei.

Moștenirea Dolănescu: o avere impresionantă

Moștenirea lăsată de Ion Dolănescu este estimată la mai bine de două milioane de euro și include trei case, patru terenuri, tablouri și bijuterii. În urma procesului de împărțire a averii, Dragoș a obținut, pe lângă vila din Sinaia, și jumătate din drepturile de autor pentru operele muzicale ale tatălui său.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri

Loading RSS Feed