Motivul pentru care designerul Stephan Pelger s-ar fi sinucis. Avea 7 credite și urma să fie executat silit

În urmă cu o săptămână, vestea șocantă că Stephan Pelger s-a sinucis a împietrit lumea mondenă. Astăzi a avut loc procesiunea funerară a designerului vestimentar, ceremonie ce a avut loc la Capela Cimitirului Evanghelic Luteran din București.

Majoritatea cunoscuților săi știau de greutățile prin care trece Stephan Pelger. Se trata de depresie, era copleșit de datorii și urma să fie executat silit. Pelger a avut opt credite credite bancare, doar unul a reușit să-l achite recent, și urma să fie executat silit în urma unui alt proces. Impasul financiar l-a determinat pe Stephan Pelger să-și curme zilele, la doar 43 de ani.

Conform celor spune de prietenii săi apropiați, designerul avea de gând să își închidă atelierul de creație, de unde au plecat nenumărate ținute prezentate pe podiumurile celebre de la Milano, Paris, Veneția, Berlin și nu numai.

Motivul pentru care designerul Stephan Pelger s-ar fi sinucis. Trupul său a fost incinerat

După ceremonia religioasă, la care a ajuns și mama adoptivă, trupul lui Stephan Pelger a fost incinerat, urma urmând să fie dusă în Germania și îngropată alături de fratele său.

”N-am avut curiozitatea nici măcar o zi să aflu care îmi sunt rădăcinile adevărate. Mama m-a încurajat tot timpul să-mi urmez abilităţile creative, deoarece, fiind artist, era un pic mai libertină decât tata. Tata era sever, dar a înţeles că nu pot să devin preot sau doctor sau avocat, era clar că un singur drum era calea mea.”, a povestit într-un interviu Stephan Pelger, desigerul român care s-a sinucis din cauza depresiei și datoriilor.

Ultimele Articole

Articole similare

Parteneri